Werkwijze bij een consultatie kinesiologie of healing

Een consultatie of sessie Neuro-Energetische Kinesiologie kan al dan niet in combinatie met Esoterische Healing.

Een eerste afspraak bestaat uit een kort intakegesprek om op een relaxe wijze met elkaar kennis te maken. Je vertelt mij waarom je komt, wat je klachten zijn en welke wegen je al bewandeld hebt om deze klachten aan te pakken.

Je legt je vervolgens op een comfortabele massagetafel. Je schoenen en bril gaan daarbij even aan de kant.

Door je met de juiste vingerzettingen zachtjes aan te raken op de juiste acupunctuurpunten zoek ik naar je onevenwicht. Ik laat zo letterlijk de stress uit je lichaam wegvloeien. Dit bevordert zowel je mentale als je fysieke gezondheid. Bovendien voel je je emotioneel meer in evenwicht. Hierdoor vind je de kracht terug om zowel naar oplossingen te zoeken als vooral keuzes te maken.

Duur en prijs van een consultatie

Een consultatie duurt 1 uur en kost € 65.

Tijdens dat uur ben ik er volledig voor jou alleen. Daarna ronden we stipt af. Zo kan ik mij volledig wijden aan mijn volgende afspraak. Bij het einde van de behandeling overleggen we wel steeds of het raadzaam is om terug te komen. Langdurig op consultatie komen, is doorgaans niet van toepassing voor mijn behandelingen. Het is immers niet de bedoeling dat je afhankelijk wordt. In de meeste gevallen zijn drie sessies dan ook voldoende om je weer op de weg te zetten die jij dan zelf verder kan bewandelen.

Zijn na enkele sessies je problemen van de baan?

Vanzelfsprekend niet. Mensen zitten immers boordevol goede voornemens (elk jaar opnieuw), maar gewoontes en patronen zijn nu eenmaal moeilijk te doorbreken. Mijn behandeling biedt dus geen directe oplossing voor je problematiek. Maar ze biedt je wél de kracht om weer naar oplossingen te zoéken, de mogelijke uitwegen te zién en ze vooral te durven bewandelen. Mijn behandeling is het steentje dat je stroming een andere route geeft.