Healing of in evenwicht komen met jezelf

Maak kennis met esoterische psychologie en healing. Kom naar ons 3-daagse event van 2 nov tot 4nov 2017.

Healing staat voor ‘(weer) heel worden’. Het teruggaan naar je kern en opnieuw een ‘totaalmens’ worden. In evenwicht met jezelf en je omgeving. Bij healing wordt het welzijn van de mens geoptimaliseerd door in te werken op het energieveld dat ieder mens om zich heen heeft.

Healing is een algemeen begrip. Verschillende vormen van energetisch werken kunnen hieronder vallen. Denk maar aan magnetiseren, reiki en het therapeutisch aanraken. Healing werkt aanvullend aan de traditionele geneeskunde en wordt vaak ingezet door mensen die werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Esoterische healing

Esoterische healing is een specifieke vorm van healing. Esoterische healing gebeurt vanuit je diepste ik. Het is een proces dat van binnen naar buiten beweegt. Het dient te gebeuren in verbinding met de ziel, zowel door de healer als door de ontvanger van de healing. 

Wat een healer in praktijk doet, is moeilijk te verwoorden. Net omdat je ziel niet tastbaar is, maar des te meer voelbaar op een hoger niveau van bewustzijn. Je moet een healingsessie dan ook letterlijk ‘toelaten’.

Wanneer je in een onevenwicht zit en gekweld wordt door lichamelijke en emotionele problemen wijst dit op een geremd zieleleven. Via vaak bijna niet voelbare aanrakingen met de handen wordt je energie die vastzit weer vrijgemaakt. Maar ook door de aanwezigheid van diverse energievelden die op elkaar inwerken, kunnen de helende energieën hun werk doen.

Doel: één worden met jezelf

Tijdens een consult Esoterische healing wordt de weg naar je ziel belevendigt. Zo kom je meer in verbinding met je diepere kern. Je voelt hierdoor intuïtief aan welke weg je wenst te bewandelen. 

Esoterische healing kan aanvullend zijn bij de behandeling Stress-Release of kan er naar keuze mee gepaard gaan.

Zie ook www.esoterichealing.be